Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

A Pomanders illatos ékszerek tisztítása, tárolása

A Pomanders illatos ékszerek tisztítása, tárolása

A Pomanders illatos ékszerek tisztán tartása, tárolása

Az illatszelencés karkötőket, nyakláncokat, táskaékszereket egy puha pamut textíliával tudjuk tisztítani. Szükség esetén a textillel finoman töröljük át az ásványgyöngyöket. Ha mindenképpen le kellene mosnunk a karkötőt, nyakláncot, akkor azt langyos, inkább hidegebb vízben tegyük, szappan és egyéb kemikáliák használata nélkül.

Az illatszelencés karkötőket és nyakláncokat, ha nem használjuk, tároljuk a kis lenvászon zsákocskában, sötét, hűvös, száraz helyen.

Az illóolajok igen tömény vegyületek, így az illatszelence gyakori használat esetén, illetve ha a pompomra nagyobb mennyiségű illóolajat cseppentünk, elveszítheti ezüstös színét, és elszíneződhet. Éppen ezért, mindig csak egy-két cseppet cseppentsünk az illóolaj-keverékből a pompomra.

A Pomanders ezüst ékszerek tisztítása

A 925-ös sterling ezüst szelencén, és a Pomanders logóval ellátott ezüst gyöngyökön, mint minden más ezüst ékszeren fekete bevonat képződhet. Enenk oka általában az, hogy a levegőben található kén hatására ezüst szulfid képződik, mely természetes kémiai folyamat. Az ezüst szulfid pedig feketése színezi a nemesfémet. Az elszíneződést gyakran a bőrünk izzadsága is elősegíti. Ezüst ékszereid tisztántartásához, kifényesítéséhez használj erre a célra kifejlesztettezüsttisztító folyadékot. A tisztítás során ügyelj arra, hogy a folyadék ne érjen hozzá az ásvány gyöngyökhöz, nehogy elszínezősést, marást okozzon rajtuk.

 

turmalin-illatos-karkotopi.jpg