Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

Illóolaj szinergiák

Illóolaj szinergiák

Egyedi fejlesztésű, saját receptúrán alapuló, 100%-os tisztaságú Pomanders illóolaj-keverékek nem csak kiegyensúlyozottan kellemes illatúak, de hatásukban is hordozzák az egyes illóolajok tulajdonságait. A keverékeket kifejezetten a Pomanders illatszelencés ásványkarkötőkhöz és aroma ékszerekhez fejlesztettem ki.

Az illóolaj-keverékek lekövethető forrásból származó, terápiás hatású prémium illóolajokból állnak, melyek alapanyagait az Essential Heal Kft.; az Oshadhi Magyarország Kft. illóolajai adják, illetve a levendula illóolaj a Dörgicsei Levendárium valódi levendula (Lavandula angustifolia) illóolajából származik. A Pomanders illóolaj-keverékeket egytől-egyig nagy gonddal, odafigyeléssel, jelenléttel állítottam össze, és illatukkal viselőjük jóllétét szolgálják.

A fiolában az illóolaj-keverék mennyisége: 1ml  

Az aroma ékszerekben használt pompom-ra elég csak egy csepp Pomanders illóolaj-keveréket cseppenteni, mely általában 2-3 hétig is érzehető marad. Éppen ezért nem szükséges midnen nap újraillatosítani, az 1ml-es fiola több hónapon keresztül is elég marad.

A Pomanders illóolaj-keverékek mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal, melyet kérésre szívesen elküldök email-ben.

A Pomanders illóolaj-keverékeket kizárólag belégzéshez, párologtatáshoz használjuk! Várandós, és szoptató kismamák, illetve hét éven aluli kisgyermekek számára nem ajánlott az illóolaj-keverékek belégzése sem!

Összesen 7 találat