Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

Image Alt

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok vásárolni, rendelni?

A webáruházon keresztül, az adataid megadását követően adhatod le a rendelésedet.

Írhatsz nekem e-mailt: info@pomanders.hu

Pomanders Facebook oldalán is írhatsz privát üzenetet az oldalnak, melyben leadod a rendelésed:https://www.facebook.com/PomanderGabrielle/

Csak előre utalás után tudom postázni a terméket.

Hogyan kaphatom meg a rendelésem?

Postai úton. Magyarországi címre a szállítás költsége alap esetben egységesen 1190,- Ft. (mely egy Pomanders karkötőt és egy illóolaj-keveréket foglal magában 500g-ig)

Külön csomagolási díjat nem számítok fel. Minden egyes Pomanders karkötőt egy logóval ellátott lenvászon zsákocskába csomagolok, melyben, ha nem hordod, tarthatod is, illetve ajándékozásnál is tökéletes csomagolás. A karkötőket kérheted díszdobozban is, ez esetben nem kapsz zsákocskát, hanem a Pomanders ékszeredet egy plüss párnával bélelt díszdobozban kapod meg.

A csomagokat elsőbbségi, ajánlott levélként küldöm, nyomonkövetéssel mindig postai úton, biztonságos csomagolásban, ami a légbuborékos borítékot jelenti. A csomag nyomonkövetéséhez szükséges számot email-ben elküldöm, így a www.posta.hu oldalon a nyomonkövetés fül alatt lehet a csomag helyzetéről információt megtudni.

Egyedi rendeléseknél/vásárlásoknál lehetőség van a személyes átvételre Szentendrén, előzetes egyeztetést követően. Ez ügyben kérlek írj emailt az info@pomanders.hu címre.

Van-e ingyenes kiszállítás?

Igen, 20.000,- Ft vásárlási érték fölött a szállítás ingyenes.

Hogyan tudok fizetni?

Banki átutalással a megadott számlaszámra, vagy Paypal-on keresztül a gabriellaschutz@gmail.com címre.

Megsérült a küldemény. Mit tegyek?

Előfordulhat, hogy a postázás során megsérül a termék, eltörik az illóolajos fiola, kifolyik belőle az illóolaj, megreped, eltörik az ásványkarkötő gyöngye stb. Amennyiben a kézhezvétel napján jelzed számomra fotóval, hogy a termék a postázás következtében megsérült, úgy a terméket újra elkészítem, vagy kicserélem neked, és saját költségemen elküldöm számodra újra.

Mi az én karkötő méretem?

A legbiztosabb, ha pontosan leméred a csuklóméreted szorosan, ráhagyás nélkül, egy szabó mérőszalaggal. Így pontosan a Te csuklódra készül a karkötőd, mely nem fog lötyögni, vagy éppen szorítani. Ha nincsen mérőszalagod, tekerj egy cérnát a csuklód köré, majd azt mérd le egy vonalzó segítségével.

 

Mit jelent a nem rendeltetésszerű használat?

A gondatlan kezelés, tárolás, használat miatt bekövetkezett sérüléseket értjük ez alatt. Ide tartozik:

  • az erős napfény, szolárium, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás, elszíneződés.
  • az erősebb vegyi anyagok (parfüm, hajlakk, szappan, tisztítószerek, egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elszíneződés, fakulás, felmaródás.
  • a törés, a szakadás, a vízzel való érintkezés hatására fellépő kopás, sérülés, oxidáció stb.
  • a mindennapi használatból adódó sérülések, amilyen a karcolódás, a koccanás vagy a kopás
  • ha beleakadás miatt elszakad a karkötő