Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

Erre ügyelj az illatos ékszerek használata közben

Erre ügyelj az illatos ékszerek használata közben

Erre ügyelj az illatos ékszerek használata közben

43e6d822-7118-4f0b-b9e0-94a364b19140.jpg

  • Az illatos ékszereket, így a karkötőket, nyakláncokat és táskaékszereket öltözködés után tegyük, vegyük fel, különben az illatszelence esetleg el- vagy bele akadhat, belegabalyodhat a ruha szálaiba, és elszakadhat az.
  • Az illatos karkötőket, nyakláncokat, táskaékszereket ne használjuk sportolás közben, hiszen beleakadva az eszközökbe, ruhába, illetve a gyakorlatok végzése közben elszakadhatnak.
  • Az illatos karkötők, táskaékszerek ásványai valódi kövek, így az erős napsugárzás hatására, vagy egyéb UV behatásra (pl. szolárium, bronzárium) a kövek elszíneződhetnek, így ha lehet, ne tegyük ki az ékszereket erős napfénynek, és a szolárium előtt mindenképpen vegyük le a karkötőt, illatos nyakláncot!
  • Az illatos karkötők, táskaékszerek ásványai valódi kövek, melyek különböző keménységűek. Ha leesnek, a földre, a talaj, aljzat (beton, aszfalt, járólap, márvány, kő stb.) minőségétől függően eltörhetnek, megrepedhetnek. Éppen ezért fokozottan ügyeljünk arra, hogy ne ejtsük el az  karkötőnket, nyakláncunkat.
  • Az illatos karkötők, táskaékszerek ásványai valódi kövek, így tartózkodjunk attól, hogy a karkötőben fürödjünk, tusoljunk, hiszen a szappanok, tusfürdők vegyi anyagok, melyek kárt okozhatnak az ásványokban, színük fakulhat, tompulhat, megváltozhat. Éppen ezért, fürdés, tusolás előtt vegyük le a karkötőt és az egyéb illatos ékszereket!
  • Az illatos ékszereket, karkötőt, nyakláncot, táskaékszert ne viseljük alvás közben!
  • Végezetül, az illatos karkötőket, nyakláncokat, táskaékszereket fizikai munkavégzés esetén vegyük le, hiszen az erőfeszítés közben elszakadhatnak, bele akadhatnak, bepiszkolódhatnak.