Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

Bemutatkozás

  /  Bemutatkozás

dscf34151.jpgFranciatanárnő, újságíró, és nemzetközi okleveles aromaterapeuta vagyok. Az Aromatika magazin társalapítója és szerkesztője, az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének alapító tagja.

Kisgyerekként a nagymamám szerettette meg velem az illatokat, a parfümöket, és persze ahogyan minden kislány, én is szerettem volna olyan ékszereket viselni, mint a királynők.

Szeretem a munkám, a nagycsaládos életem, mégis vágytam valamire, ami belőlem fakad, ami a lelkemből árad. Illatos ékszereket készítek ásványokból, drágakövekből, és ezüstből is, melyek a saját recepteim alapján összeállított, kifejlesztett prémium illóolaj-keverékekkel illatosíthatók. Ezek az esszenciák egy-egy érzetet, hangulatot örökítenek meg, bizonyos élethelyzetekben lelki és szellemi folyamatokat támogathatnak. Ez a Pomanders.

Az illatos ékszereimmel szeretnék egy cseppnyi „királynői” érzést adni a nőknek.

 

Ha bővebben olvasnál rólam, és az illatos ékszerekről, akkor a MÉDIA fül alatt több interjút, cikket és televíziós műsorban való szereplést is találsz.

Az aromaterápiát az Aroma Botanica iskolájában, Hollódi Gergelytől tanultam, nemzetközi aromaterapeuta oklevelemet az amerikai West School for Herbal and Aromatic Studies állította ki, mely az amerikai National Association of Holistic Aromatherapy (NAHA) által elismert.