Pomanders - Illóolajat párologtató illatszelencés ékszerek

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A POMANDERS ILLATOS OLDALÁN!

Webshop

Suli-pomander

4 990 Ft

Illatos segítség a tanuláshoz

hematit, ametiszt, hegyikristály, labradorit, fluorit, sólyomszem és szodalit

A Suli-pomander egy olyan ásványékszer, mely biztonságosan használható gyerekek számára, is, hogy az illóolajokat belélegezhessék, és élvezhessék azok jótékony hatását.

A nyitható szelencébe pompom bújik, melyre az illóolaj-keveréket lehet cseppenteni. A Suli pomander jól illeszkedik a kicsi kezekbe, és tanulás, memorizálás közebn elég csak az orrhoz emelni, és beszippantani a frissítő, az elkószáló gondolatokat egy sugárba terelő illatokat. Érdemes hozzá a Pomanders prémium minsőségű illóolaj-keverékét, a koncentrációt, ébreséget, tanulást támogató keveréket a Zenitüdöt választani. Az illóolaj-keverék akár több hétig is érezhető a pompom-on.

A Suli-pomander válogatott ásványokból készül, hogy könnyebbé tegye a koncentrálást. Hematit, az erőt jelképezi, mely lendületet ad, az ametisztet a görögök is a mértéktartással azonosították, lila színe a tudást is szimbolizálja, a hegyikristály minden kristály édesanyja, mely ragyogásával emeli a többi ásvány fényét, a labradorit, melyet a varázslók kövének is tartanak, az északi fényhez hasonló színjátékával a felületén igazi kinccsé teszi ezt a pomandert, a fluorit, mely a tudás szikráit jelképezi zöld, lilás színeivel, illetve foszforeszáló fényeivel, a sólyomszem pedig, ahogy a neve is mutatja az éleslátás ásványa volt, szerencsehozó amulettként is használták majd minden civilizációban.  

 

Minden suli-pomander-hez három pompom jár.

A Suli-pomander ugyanúgy a Nemzeti Szellemi Tulajdon Hivatal oltalmát élvezi, mint a többi Pomanders ékszer is.